Garbled Emails

For reporting issues with the OCNA site.

Re: Garbled Emails

Postby Mr.Yuck » Sat Jul 19, 2014 2:39 pm

Bumpity bump. We got an email relay provider a few weeks ago. We'd never used one before. I just noticed at the 2nd backup, 3rd email address I receive all the emails sent to octeam at (which includes new cache submissions) were no longer "garbled". Previously, all new cache submissions coming into that email address were garbled, but I never thought anything of it, being that it was the 2nd back-up. And not all emails to that address were garbled, just the new cache submissions. So there you go, that could be solved for almost everyone now. Not that I was intentionally trying to fix it or anything. :mrgreen:
User avatar
Site Admin
Posts: 2099
Joined: Wed Aug 18, 2010 2:09 pm
Location: York County, Va.

Re: Garbled Emails

Postby TermiteHunter » Thu Sep 04, 2014 10:03 pm

I have solved my garbled email issue.
Change my provider.
Now that I am on ATT's Uverse I have had no problem with messages from OCNA.
Unfortunately I had switched a while back and can't test the solutions that have been tried.

Now that I am getting logs and such along with the DG and SFCC visit to the area for the DCC and my own earlier contest I have paid more attention to the " A new log has been posted to one of your caches" mailings.
I just find this "bug" weird and not a real problem. It's just a matter of sloppy "if / then" programming.

The following is at the end of each e-mail following any logs that were entered:

A new log has been posted to a watched cache: No new log entry.

Really it should check for a log before printing the line of text eliminating the need to print " No new log entry."
But hey that's how it was written and it works. Just feels off.
User avatar
Site Admin
Posts: 872
Joined: Sun Aug 29, 2010 7:12 pm


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest