Page 2 of 2

Re: C:geo

PostPosted: Mon Aug 03, 2015 11:02 am
by zstatman
Working on my Monterra

Re: C:geo

PostPosted: Mon Aug 03, 2015 5:54 pm
by Mr.Yuck
Manville Possum Hunters wrote:I'm having the same problem, unable to authorize my account on c:geo. :roll:


This should be working fine for at least a week now. Works for me too.

Re: C:geo

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 10:26 am
by DudleyGrunt
Same here. Do you have the most recent version and any updates?

Re: C:geo

PostPosted: Sat Aug 15, 2015 8:25 pm
by TermiteHunter
I have 2015
08 03

Sounds pretty recent. No problems now. I did have an issue with it not showing all cache types for a couple days till I figured out how to include the rest. Works perfectly now.have not needed to re_ authorize since.

Re: C:geo

PostPosted: Sat Aug 15, 2015 8:28 pm
by TermiteHunter
To get all caches.. on the main page. Bottom right icon. Select all caches.

I don't think I changed it. Might have been reset to traditional on the last update.

Re: C:geo

PostPosted: Fri Sep 11, 2015 12:10 am
by tripman1
Also had a recent issue with authorizing, couldn't log into the website. It was active, but couldn't authorize so some functionality was missing. I had to do a factory reset (ouch) and it seems to work now. Perhaps an issue with ssl or ?? when the API was changed and my phone wouldn't let go of the old data. If anyone had and idea I would be interested in tracking this down so I don't have to reset if it happens again.

Re: C:geo

PostPosted: Fri Sep 11, 2015 10:51 am
by Mr.Yuck
tripman1 wrote:Also had a recent issue with authorizing, couldn't log into the website. It was active, but couldn't authorize so some functionality was missing. I had to do a factory reset (ouch) and it seems to work now. Perhaps an issue with ssl or ?? when the API was changed and my phone wouldn't let go of the old data. If anyone had and idea I would be interested in tracking this down so I don't have to reset if it happens again.


We have a recent issue (8 days old) with a runaway process or cron job that takes up 100%+ of CPU usage, and makes the site verrrrrrry sloooooooow. Like if you're on a desktop computer with a high speed internet connection like 30 seconds to a minute for a page to load. This comes and goes until we figure out what the heck it is. I have noticed c:geo will time out and fail to log in during these periods. Which we're in right now, i'm going to have to sit here for a minute after hitting submit. :D